BAŞKAN DEVLET’LE GÖRÜŞTÜ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 09:16

BAŞKAN DEVLET’LE GÖRÜŞTÜ

BAŞKAN DEVLET’LE GÖRÜŞTÜ
Son Güncelleme :

11 Temmuz 2019 - 11:26

415 views

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli beyefendiyi makamında ziyaret eden Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı kendisine projeler ve finansman konusunda bilgi verdi.
MHP Genel merkez binasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli beyefendiyi makamında ziyaret eden Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı kendisine Amasya için önem arz eden projelerden bahsederken finansman konusunda görüştüğü İller Bankasının çeşitli departmanları hakkında bilgi verdi. Sohbet içerisinde geçen ziyarette Başkan Sarı Genel Başkan Bahçeli’ye Amasya Belediyesi’nin işleyişi ve yapılması planlanan projeler konusunda bir sunum yaptı. Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından MHP lideri Bahçeli Amasyalı hemşerilerime selam ve saygılarını sunduğunu belirtti.
Daha sonra sırasıyla MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP İdari, Mali ve Teknik İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci’yi makamlarında ziyaret eden Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, kendilerine Ankara’da İller Bankası ile gerçekleştirdiği görüşmeler ve hayata geçirmeyi planladığı önemli projeler hakkında bilgiler verdi. Başkan Sarı ve Başdanışman Yenihan daha sonra MHP Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım’ı ziyaret ettiler. Genel Merkez ziyaretlerinin ardından Başkan Sarı Taş Medreseli Ülkücüler Genel Başkanı Naim Yanık’a bir ziyaret gerçekleştirerek kendisi ile bir süre sohbet etti. Ziyaretlerine devamında Sarı ve Yenihan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’i de ziyaret ederek kendisiyle makamında hoş bir sohbet gerçekleştirdiler.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.