RAMAZAN ZORLUKLARIN KOLAYLAŞTIĞI AYDIR - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

23 Nisan 2024 - 15:09

RAMAZAN ZORLUKLARIN KOLAYLAŞTIĞI AYDIR

RAMAZAN ZORLUKLARIN KOLAYLAŞTIĞI AYDIR
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2019 - 11:00

507 views

Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Ramazan zorlukların kolaylaştığı, darlıkların bollaştığı, sıkıntıların rahatlıkla gelip geçtiği, gönüllerin sofralarla buluştuğu bir zamandır” dedi.
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı ‘çorbalar bizden yemekler sizden’ sloganıyla başlattığı iftar çadırları kapsamında Sarılar Mahalle sakinlerine misafir olarak orucunu açtı. Bu yıl bir ilke imza atarak ‘çorbalar bizden yemekler sizden’ sloganıyla mahalle sakinlerini iftarda bir araya getiren Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, iftar çadırlarının 8’inci gününde Sarılar mahalle sakinlerine misafir olarak orucunu açtı.
İftar yemeği sonrası konuşan Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, şunları kaydetti; “Ramazan birlik ve beraberliğin sağladığı rahmetin ve bereketin bol olduğu bir aydır. Ramazan zorlukların kolaylaştığı, darlıkların bollaştığı, sıkıntıların rahatlıkla gelip geçtiği, gönüllerin sofralarla buluştuğu bir zamandır. Bu zamanı iyi değerlendirmek lazım. Her daim bu şekilde birlik ve beraberlik içerisinde olma imkanlarını yakalayamıyoruz. Ramazanın imkanlarını ve nimetlerini fırsata dönüştürmek gerekiyor. Bu arada herkes birbirini bulmuş iken gelecek ramazan aylarına kavuşup, kavuşmayacağımız belli olmadığı için helalleşmek gerektiği inancındayım” diye konuştu.
Daha sonra söz alan Sarılar Mahalle Muhtarı Ercan Köse ise konuşmasında şunları söyledi; “Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sarı’ya bu iftar programını düzenlediği için şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum. Bu iftar programında bizleri yalnız bırakmadığınız ve Başkanımızı onure ettiğiniz için hepinizi yürekten kutluyorum.”
İftar çadırında açılan oruçların ardından dua edildi. İftar programına Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban ve Hasan Şahin, MHP Amasya Merkez İlçe Başkanı Şuayip Ak, Fen İşleri Müdürü Ali Özel, MHP Amasya Belediye Meclis Üyesi Ömer Faruk Ünal, Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Öztürk, Sarılar Mahalle Muhtarı Ercan Köse’nin yanı sıra yaklaşık 400 kişi katıldı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.