TÜRKİYE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ’NDEN REKTÖR ELMACI’YA ZİYARET - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 17:03

TÜRKİYE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ’NDEN REKTÖR ELMACI’YA ZİYARET

TÜRKİYE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ’NDEN REKTÖR ELMACI’YA ZİYARET
Son Güncelleme :

11 Temmuz 2019 - 15:43

404 views

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Amasya Şubesi Başkanı Ahmet Ünverdi, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Elmacı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Amasya Şubesi Başkanı Ahmet Ünverdi; derneğin Amasya şubesinin 2015 yılında kurularak faaliyetlerine başladığını kaydetti.
Vatan savunmasında canlarını vermekten imtina etmeyen kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin milli ve manevi değerlerini korumak amacıyla derneğin kurulduğunu belirten Ünverdi; bu bağlamda yaptıkları çalışmalarda üniversitemizin desteğini her zaman yanı başlarında hissettiklerini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Elmacı ise şehitlerimizin ve gazilerimizin vatan uğruna gösterdikleri kahramanlıkların hiçbir zaman unutulmayacağını kaydetti.
Amasya Üniversitesinin kapılarının şehit yakınları ile gazilerimize her zaman açık olduğunu dile getiren Elmacı; ‘’Bu ziyaret vesilesiyle bir kez daha vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.’’ dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.