KİMSESİZ ÇOCUKLARI UNUTMADILAR - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 14:09

KİMSESİZ ÇOCUKLARI UNUTMADILAR

KİMSESİZ ÇOCUKLARI UNUTMADILAR
Son Güncelleme :

08 Haziran 2019 - 14:16

387 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Vali Dr. Osman Varol ve protokol üyeleri, Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımızla bayram kahvaltısında buluştular.

Bayram günleri sevdiklerimizle birlikte hasret gidermenin ve bir araya gelmenin en güzel olduğu günlerden. Bu vesileyle Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve Vali Dr. Osman Varol, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü himayesindeki Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımızla bayram kahvaltısında bir araya geldi.
Etkinliğe ayrıca Amasya Milletvekili M. Levent Karahocagil, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Nihat Ergün, Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve eşleri ile daire amirleri ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Arslan da katıldı.

Ziyaretlerinde çocuklarımızla sohbet ederek bayramlarını kutlayan Vali Varol, Sevgi evlerinde kalan tüm çocuklarımızın devletimize emanet olduğunu, bu yavrularımızın tek ihtiyacının duyarlı vatandaşlarımızın sevgi ve ilgi göstermesi olduğunu dile getirerek tüm halkımızı özellikle bayram günlerinde ve belirli zamanlarda bu çocuklarımızı ziyaret etmeye davet etti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.