Mahmut Albayrak; ihtiyaç sahiplerinin yanındayızAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 07:51

Mahmut Albayrak; ihtiyaç sahiplerinin yanındayız

Mahmut Albayrak; ihtiyaç sahiplerinin yanındayız
Son Güncelleme :

29 Mart 2022 - 9:59

427 views

Mahmut Albayrak; ihtiyaç sahiplerinin yanındayız

 

Türk Kızılay Amasya Şube Başkanı Mahmut Albayrak; ‘’Bu Ramazanda da her Ramazanda olduğu gibi ihtiyaç sahiplerinin yanındayız’’ dedi. Ramazan ayında birçok kişiye yardım paketi ulaştırıp ihtiyaç sahiplerine gereken yardımı yapmak isteyen Albayrak; “Yardım projelerimizle ihtiyacı olana el uzattığımız, yardım etmek isteyene de kolaylık sağlayarak yardımcı oluyoruz.

Gelenekselleşen Ramazan yardımlarıyla bu yılda milyonlara ulaşacağız. “Az Çok Demeden Paylaşan Tüm Kalplere Hilal Olsun” sloganıyla Ramazan kampanyamızı yürüterek bu ramazan ayında 400 Milyon TL ile başlayacak olan kampanyamızla 8 Milyon kişiye ulaşmayı hedefliyoruz. Tespit edilen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını Ramazan ayında da karşılanmaya devam edeceğiz.

Hayırseverlerin bağışlarıyla yardım miktarını artırmayı da hedefliyoruz. Sosyal hizmet uzmanları, şubeleri ve temsilciliklerinin yanı sıra 75 bin gönüllüsünün katılımı ile Ramazan ayı boyunca sahada çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Kızılay bir dayanışma platformu olarak bu yılda yoksullar, mahrumlar, evlerini barklarını kaybetmiş durumda olan muhacirler, mülteciler ve kırılgan insanların yanında olacağız.400 Milyon Liralık Yardım 8 Milyon İhtiyaç Sahibine Ulaştırılacak Türk Kızılay Amasya Şube Başkanı Mahmut Albayrak, “Bu yıl öz kaynağımızdan ayırmış olduğumuz ve vatandaşlarımızdan taahhüdünü aldığımız 400 milyon lira değerindeki bir programla 8 milyon insana ulaşmayı hedefledik. Bu rakamlar bağışçılarımızın destekleriyle daha da artacaktır. Faaliyetlerimizi yürütürken odağımıza daha çok nakit temelli desteğimizi alıyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.