VALİMİZİN EŞİNDEN ANLAMLI KUTLAMA - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 18:27

VALİMİZİN EŞİNDEN ANLAMLI KUTLAMA

VALİMİZİN EŞİNDEN ANLAMLI KUTLAMA
Son Güncelleme :

27 Nisan 2019 - 12:10

548 views

Vali Dr. Osman Varol’un eşi Funda Varol; ilerleyen yaşı, sağlık sorunları ve maddi güçlüğüne rağmen en büyüğü 11 yaşında olan 3 torunun bakımını tek başına üstlenen Ümmühan Karagülle’nin torunları için doğum günü kutlaması tertip ettirdi.

Ümmühan Karagülle ilerleyen yaşı, sağlık sorunları ve yaşadığı maddi güçlüğe rağmen en büyüğü 11 yaşında olan 3 torunun bakımını tek başına üstlendi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından torunları hiç doğum günü kutlama fırsatı bulmamış Ümmühan Karagülle ile birlikte torunlarının hayali olan doğum günü kutlaması tertip edildi. Tüm kardeşler için organize edilen doğum gününe Vali Dr. Osman Varol’un eşi Funda Varol, okul müdürleri, öğretmenleri, sınıf arkadaşları ve müdürlük personeli katılım sağladı.

Programda büyük heyecan yasayan çocuklara hediyeler veren Funda Varol, kendileriyle yakından ilgilenerek hoş vakit geçirmelerini sağladı. Sayın Karagülle ve torunları Funda Varol’un nezdinde emeği geçen herkese teşekkür edere unutmayacakları bir gün yaşadıklarını ifade ettiler.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.