HELAL SANA BAŞKAN - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

17 Nisan 2024 - 00:17

HELAL SANA BAŞKAN

HELAL SANA BAŞKAN
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2019 - 12:56

546 views

Belediye Başkanımız Mehmet Sarı, Ramazan ayı ve bayram tatili de dâhil olmak üzere hiçbir vatandaştan bu süre zarfında su ücreti alınmayacağını bildirdi.
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı 31 Mart seçimi sonrası Belediye Başkanı olduktan sonra verdiği sözleri tutmaya devam ediyor. Başkan Sarı, ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızdan su ücreti alınmayacak ibaresi ile seçim vaatleri arasına aldığı sözü yerine getirdi.
Ramazan ayının 1’inci gününden 30’uncu gününe kadar vatandaşlarımızdan su ücreti alınmayacağını söyleyen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Amasya halkına sesleniyorum. Sevgili vatandaşlarım ben sizi seviyorum, sizin de beni sevdiğinizi biliyorum. Her zaman söylüyorum. Size inanıyorum, güveniyorum başımın tacısınız diyorum. Bende sizin amcanız, yaş grubuna göre abiniz, amcanız, dayınızım. Hangi siyasi partiden kim kendini nasıl görmek istiyorsa, ben onun siyasi partilisiyim. Ama Milliyetçi Hareket Partisinin Amasya Belediye Başkanıyım. Tavrımız bellidir. Önce asaletli, adaletli, hakkaniyetli davranmak ve öyle bir duruş sergilemek için mücadele ediyoruz. Onun için adaletli bölüşmeye, sosyal adalete, sosyal nizama dikkat ederek, Amasya’mıza elimizden geldiği kadar hizmet etmek için gayret göstereceğiz. Bu anlamda sevgili hemşerilerime şu müjdeyi vermek istiyorum. Ramazan ayının 1’inci gününden itibaren 30’uncu günü ve bayram günleri de dâhil bütün vatandaşlarımızdan bu süre zarfında su ücreti alınmayacaktır. Biz seçimde ne söz verdiysek onu yaparız. Ne dedik bu söz Mehmet Sarı sözüdür dedik. Havada kalmaz” diye konuştu.
Onun için inşallah ramazanın bereketiyle muhabbetiyle 30 günü huşu içerisinde geçireceklerini belirten Başkan Sarı, “Bu süre zarfından vatandaşlarımız bol bol su tüketimi yapabilirler, temizliklerini yapabilirler, cam çerçeve silebilirler helali hoş olsun. Kartlı kullanım yapan vatandaşlarımızı da mağdur etmeden ortalama bir hesap yaptık. Aile başına en yüksek bazdan 55 lira gibi ortalama su tüketim bedeli çıkıyor. Bizde o vatandaşlarımızın kartlarına 25 ton civarında su yükleyerek onları da bu hizmetten faydalandırıyoruz. Onları da mağdur etmeyeceğiz.” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.