YABANCI GENÇLERLE TURİZM İSTİŞARESİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

25 Nisan 2024 - 03:02

YABANCI GENÇLERLE TURİZM İSTİŞARESİ

YABANCI GENÇLERLE TURİZM İSTİŞARESİ
Son Güncelleme :

23 Ekim 2019 - 17:56

291 views

ERASMUS Plus Gençlik Değişim Projesi kapsamında farklı ülkelerden Amasya’da misafir edilen 40 genç, Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya ziyaret gerçekleştirdi.
Amasya’da faaliyet gösteren Dinamik Grup tarafından hazırlanan ERASMUS Plus Gençlik Değişim Projesi kapsamında farklı ülkelerden gelen 40 genç, Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı ziyaret ettiler. Meclis toplantı salonunda ağırladığı misafirleri ile sohbet eden Başkan Sarı, farklı kültürlerden gelen gençlerin, şehrin turizminin geliştirilmesi için ne gibi çalışmalarınız olacak sorusu üzerine tramvay, teleferik ve otel projelerinden bahsederek, şehrin turizminin gelişmesi noktasında büyük yol rol oynayacağını inandığını belirtti. Karşılıklı soru-cevap diyaloğunun gerçekleştiği ziyarette misafirleri Sarı’ya günün anısına bir hediye takdim ettiler. Ziyarette Belediye Başkanı Sarı’ya Ortak Akıl Konseyi 1’inci temsilcisi ve eğitimci Mustafa Tekin eşlik etti.
Ulusal ajans tarafından finans edilen ve farklı ülkelerden gençlere kültürel kaynaşmayı sağlamak, var olan ön yargıları kırmak ve gelecek günler için barışçıl bir dünya mesajı vermek için hazırlanan projede sanatsal ağırlıklı etkinlikler yer alıyor. İtalya, Ukrayna, Letonya, Bulgaristan ve Türkiye’den toplam 40 kişinin katıldığı projenin yasal temsilciliğini Bekir Kağan Uzunöz yaparken, ekip başı görevini ise Gökçen Yeni üstleniyor.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.