MEHMET SARI VE VALİ VAROL YEMİN TÖRENİNDE - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 12:13

MEHMET SARI VE VALİ VAROL YEMİN TÖRENİNDE

MEHMET SARI VE VALİ VAROL YEMİN TÖRENİNDE
Son Güncelleme :

13 Nisan 2019 - 17:30

466 views

Amasya İl Jandarma Komutanlığı’nda temel eğitimini tamamlayan ve kısa dönem er olarak vatani görevlerini yapacak olan askerlerimiz, düzenlenen törenle yemin etti.

Vatani görevini yerine getirmek üzere Türkiye’nin çeşitli illerinden Amasya’ya gelen askerlerimiz için yemin töreni düzenlendi. 374. kısa dönem acemi erlerin yemin törenine Valimiz Dr. Osman Varol, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Nihat Ergün, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Cumhuriyet Başsavcısı Erol Çelik, Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Ramazan Aksoy, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut ve asker aileleri katıldı.

Program Valimiz Dr. Osman Varol’un askerleri selamlaması ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden törende birliğe ilk katılan ve eğitimlerinde başarılı olan askerlere Valimiz ve diğer protokol üyeleri tarafından hediyeleri takdim edildi. Akabinde askerlerimiz törenle yeminlerini etti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.