KORKU DOLU 15 DAKİKA - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 18:53

KORKU DOLU 15 DAKİKA

KORKU DOLU 15 DAKİKA
Son Güncelleme :

12 Haziran 2019 - 9:14

371 views

Amasya’da 15 dakika etkili olan fırtına asırlık çınar ağacı devirdi, maddi hasara yol açtı.
Merkezde başlayan fırtına nedeniyle bir çınar ağacı gövdesinden kırılarak Zafer Türkoğlu’na ait otomobilin üstüne devrildi. Araçta maddi hasar meydana gelirken, can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.
Amasya Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Öztürk, “15-20 dakika sürdü, kuvvetli bir fırtınaydı. Zaten ırmak Kenarındaki ağaçlarımız tarihi önemi büyük. Yaşları da baya var. Can kaybımız yok, bir aracımızda maddi hasar var. Fırtınadan dolayı 2-3 tane daha yıkılan yerlerimiz var, orada da yine can kaybımız yok. Biz belediye olarak yine görevimizin başındayız. Ekiplerimizin hepsi burada, şu an için bir şey” dedi.
Fırtına mağduru Zafer Türkoğlu, “Arkadaşlarla içeride çalışma halindeydik, birden bana telefon açıp, ağacın aracın üstüne yıkıldığını söylediler. Daha sonrasında koştuk, geldik. Durum ortada. Tabii, buna da şükür ediyoruz. Küçük çocuğumuz var, içinde de olabilirdi. Allah korusun can kaybıyla da sonuçlanabilirdi. Mala gelsin, cana gelmesin” diye konuştu.
Amasya Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri asırlık çınarı motorlu testere ile keserek kaldırdı ve trafiğe kapanan yol açıldı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.