GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLER EVLERİNDE MASKE DİKİYORAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 23:55

GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLER EVLERİNDE MASKE DİKİYOR

GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLER EVLERİNDE MASKE DİKİYOR
Son Güncelleme :

30 Nisan 2020 - 10:39

238 views

Covid-19 ile mücadele kapsamında İl Millî Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Halk Eğitim Merkezlerince tıbbi maske üretimi devam ederken gönüllü öğretmenlerde bu mücadeleye destek olmak istediklerini belirterek evlerinde maske dikmek istedikleri taleplerini müdürlüğe ilettiler.
Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personellerin ve halkın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bu güne kadar toplam 94.537 maske imal edilmiş olup bu maskelerin 8.000’i gönüllü öğretmenlerce evlerinde hazırlandı.
Maske üretimi hakkında açıklamalarda bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu ” Pandemi ile mücadelede Valimiz Dr. Osman Varol’un talimatları ile ihtiyaç duyulan maskelerin üretimi Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okullarımızda devam ederken gönüllü öğretmenlerimizce evlerinde maske üretimini organize ettik. Ögretmenlerimizin bu süreçteki destekleri ve aldıkları roller daima hatırlanacaktır. Eğitim camiamız toplumumuzun ihtiyaç duyduğu her alanda milletimizin onurlu bir ferdi olarak üzerine düşeni yapmak için daima hazırdır. Emeklerini esirgemeyen kıymetli öğretmenlerimiz iki gün gibi bir sürede 8.000 maske üretmeyi başardılar. Maskeleri dağıtımlarını yapmak üzere İl Özel İdare Genel Sekreterliğine teslimi gercekleştirilmistir. Pandemi ile gerek kamu ve özel sektör olmak üzere birlik ve beraberlik içinde mücadelemize devam ediyoruz. Gerek Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki usta öğretici ve kursiyerlerimize gerekse gönüllü öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.