BAŞKAN SARI İMZA TÖRENİNE KATILDI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 07:03

BAŞKAN SARI İMZA TÖRENİNE KATILDI

BAŞKAN SARI İMZA TÖRENİNE KATILDI
Son Güncelleme :

20 Haziran 2019 - 17:25

393 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen “15 ETAP BİREYSEL SULAMA HİBE SÖZLEŞMESİ” programına katıldı.

Amasya Valiliğine bağlı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen “15 ETAP BİREYSEL SULAMA HİBE SÖZLEŞMESİ” programı Saraydüzü Kışla Binası Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Programa Amasya Valisi Dr. Osman Varol, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Amasya Belediye Başkan Başdanışmanı Ahmet Yenihan, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Yıldız, İl Çevre ve şehircilik Müdürü Ahmet Özkan Kaya, Amasya Defterdarı Kaya Kurşun, İl Tarım ve Orman Müdürü Zekeriya Şeker, Kurum ve Kuruluşların Müdürleri, STK temsilcileri ve Basın mensupları katıldı. Sırasıyla İl Tarım ve Orman Müdürü Zekeriya Şeker ve Amasya Valisi Dr. Osman Varol günün önemine vurgu yaparak birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından Vali Varol temsili olarak “BİREYSEL SULAMA HİBE SÖZLEŞMESİ”ni imzaladı.

Başkan Sarı ve Başdanışman Yenihan Hibe sözleşme programı imza töreni sonrası Saraydüzü Kışla Binası Salonu’nda açılan PTT Başmüdürlüğü tarafından açılan pul sergisini gezerek Başmüdür Cafer Bolat’tan bilgi aldılar.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN