BAŞKAN SARI, ANKARA’DA ZİYARETLERİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

16 Nisan 2024 - 20:09

BAŞKAN SARI, ANKARA’DA ZİYARETLERİ

BAŞKAN SARI, ANKARA’DA ZİYARETLERİ
Son Güncelleme :

31 Ağustos 2019 - 15:46

505 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyi makamında ziyaret ederek, Kendisine Belediyenin 4,5 aylık süreçte yaptığı çalışmalar ve yakın zamanda başlanacak olan projelerin son durumu hakkında bilgiler verdi.
Başkan Sarı, Daha sonra sırasıyla MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, MHP Parti İçi Eğitim, Siyaset Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahapoğlu, MHP Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları İle İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve 25-26. Dönem MHP Osmaniye Milletvekili ve Şuan MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyin Başdanışmanı Doç. Dr. Ruhi Ersoy’u makamlarında ziyaret etti.
Akabinde Taş medreseliler Genel Başkanı Naim Yanık ve yönetimini ziyaret eden, Başkan Sarı, Kendileri ile bir süre sohbet etti. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaretin sonunda çektirilen hatıra fotoğrafı sonrası buradan ayrıldı. Başkan Sarı’ya ziyarette MHP Amasya İl Genel Meclis Başkanı Mesut Ünal eşlik etti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.