VALİMİZİN VATANDAŞLARA VEFASI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:18

VALİMİZİN VATANDAŞLARA VEFASI

VALİMİZİN VATANDAŞLARA VEFASI
Son Güncelleme :

19 Nisan 2019 - 11:24

443 views

Amasya’mızın güzel yürekli valisi Dr. Osman Varol her fırsatta şehit ailelerimize, gazilerimize; yaşlı, engelli, hasta veya ihtiyaç sahibi bireylerimize ev ziyaretleri yaparken “14-20 Nisan Şehitler Haftası” sebebiyle şehidimiz Yusuf Kaya’nın ailesine misafir oldu.
Jandarma Onbaşı Yusuf Kaya, 25 Ağustos 1996 tarihinde Bingöl-Genç kırsalında bölücü terör örgütü mensupları ile girilen silahlı çatışma sonucu şehit olmuştu.
Bulduğu her fırsatta şehit ailelerimize, gazilerimize; yaşlı, engelli, hasta veya ihtiyaç sahibi bireylerimize ev ziyaretleri yapan Vali Dr. Osman Varol, içinde bulunduğumuz “14-20 Nisan Şehitler Haftası” sebebiyle şehidimizin babası Hulusi Kaya ile şehidimizin annesi Emine Kaya’yı evlerinde ziyaret etti. Ailenin durumunu öğrenen Vali Varol istek ve önerilerini dinledi. Ziyarette hazır bulunan Açık Kapı Bürosu memurları, şehidimizin ailesinin talep ve şikâyet başvurularını alarak gerekli işlemleri başlattılar.
Vali Varol’a teşekkürlerini ileten şehidimizin ailesi, kendilerine göstermiş olduğu yakınlık ve nezaketinden dolayı şükranlarını sundular.
Ziyarette Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Mustafa Arslan da bulundu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.