- Amasya Gazetesi Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 16:02

VOLEYBOL TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARI FİNAL MÜSABAKALARI BAŞLADI

VOLEYBOL TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARI FİNAL MÜSABAKALARI BAŞLADI
Son Güncelleme :

09 Mart 2020 - 8:49

193 views

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı okul sporları erkek ve kız yarı final karşılaşmaları Amasya Hamit Kaplan Spor Salonunda başladı. 4 gün sürecek olan turnuvaya 70 sporcu ve teknik ekiple yaklaşık 100 kişi katıldı. Kızlarda Ankara, Eskişehir, Giresun, İzmir, Ordu, Tokat ve Trabzon. Erkeklerde Ankara, İstanbul, Kastamonu, Mersin, Samsun, Tokat ve Trabzon’dan katılan okullar kıyasıya mücadele etti.
Amasya Voleybol İl Temsilcisi İbrahim Birol Öncül, “2019-2020 Öğretim yılında okul sporları faaliyet programında yer alan küçük erkekler ve küçük kızlar yarı final müsabakaları oynanmaktadır. Dört gün oynanacak olan müsabakalar neticesinde iki kız, iki erkek takımı Türkiye birinciliğine gideceklerdir.
Tokat Niksar TOKİ Ulucan Ortaokulu Beden Öğretmeni Yusuf Yiğit, “Burası Türkiye yarı finalleri. Biz Niksar Ulucan TOKİ Ortaokulu olarak Tokat’ı temsilen katılıyoruz. Kızlarımız daha önce Erzincan’da yapılan bölge şampiyonasında bölge birincisi olarak buraya Tokat’ı temsilen geldi. Amasya’daki yarı finallere şuanda da maçımızı kazandık. Yarın inşallah gruptan çıkmaz için çapraz maçına çıkacağız. Ben buradan bütün takımlara başarılar diliyorum dedi.
Turnuvanın ilk karşılaşmasında Kızlarda Tokat takımı taybrek setinde Trabzon’u mağlup etti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.