VATANDAŞLARIMIZA ÜCRETSİZ MASKE DAĞILTILDI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

23 Nisan 2024 - 22:39

VATANDAŞLARIMIZA ÜCRETSİZ MASKE DAĞILTILDI

VATANDAŞLARIMIZA ÜCRETSİZ MASKE DAĞILTILDI
Son Güncelleme :

10 Nisan 2020 - 10:58

218 views

Amasya Valiliğince şehrimizin muhtelif noktalarında vatandaşlara koruyucu maske dağıtımı gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Koronavirüs salgınında önemli bir tedbir olan tıbbi maskeye vatandaşlarımız tarafından ulaşım sorunun yaşanmaması ve her haneye maske imkânı sağlanması için geçtiğimiz günlerde maske satışlarının tamamen yasaklandığını duyurmuş ve maskelerin devletimiz tarafından tüm vatandaşlarımıza ücretsiz olarak ulaştırılacağını belirtmişti.

Bu kapsamda ilimizde kamu hizmetlerinin sunulduğu kapalı ya da açık yerler, yol kontrol noktaları, bankaların önleri ve çevreleri gibi vatandaşlarımızın kolayca erişebilecekleri yerlerde kamu görevlilerimiz tarafından vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske dağıtımına başlandı.

Görevliler vatandaşlarımıza maskelerini dağıttığı esnada ayrıca doğru maske kullanımı, Koronavirüse yönelik uygulamaları gereken tedbirler, uymaları gereken kurallar ve benzeri konularda bilgilendirme yaparak vatandaşlarımızın virüse maruz kalma riskini en aza indirmeyi de hedeflemektedirler.

Kıymetli vatandaşlarımız, önlenmesi amacıyla devletimizin tüm imkanlarının seferber edildiği salgının yayılma ve bulaşma riskini azaltmak için evde kalmaya ve sosyal izolasyon ile hijyene özen göstermeye devam ediniz denildi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.