- Amasya Gazetesi - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 05:05

VALİ:ENGELLİ DERNEKLERİNİN YÖNETİCİLERİ VE ÜYELERİNİ KABUL ETTİ

VALİ:ENGELLİ DERNEKLERİNİN YÖNETİCİLERİ VE ÜYELERİNİ KABUL ETTİ
Son Güncelleme :

03 Aralık 2019 - 11:59

122 views

Vali Dr. Osman Varol, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilimizdeki engelli derneklerinin yöneticilerini ve üyelerini kabul ederek faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı.
“Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayatta hiçbir imkandan mahrum kalmaması için tedbirler almak gerekiyor” diyen Vali Varol, bu konuda ve engelli vatandaşlarımızın istihdamı alanında büyük bir mesafe alındığını belirtti.
Engelli vatandaşlarımızı hayatın her alanına ve sürecine dahil etmenin onları desteklemek ve teşvik etmenin, ihtiyaç duydukları hizmetleri en etkin ve hızlı bir şekilde yapmak onların sorunlarını önceleyip çözerek ve hizmet sunum mekanizmalarını buna uygun hale getirmenin ve hayatlarını kolaylaştıracak her adımda yanlarında olmanın hepimizin görevi olduğunu ifade eden Vali Varol,3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle tüm engellilerimize sağlık, mutluluk ve engelleri aşma azmi diledi.
Engelli dernekleri yöneticileri de her daim engelli ve dezavantajlı vatandaşlarımızın yanında bulunan ve faaliyetlerine destek olan Vali Varol’a şükranlarını sundular.
Ziyarette, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Ahmet Kırlangıç da yer aldı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.