- Amasya Gazetesi Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 05:33

“ÜNİVERSİTELERİMİZ GENÇLERİ, BİZLERDE ORMANLARI YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

“ÜNİVERSİTELERİMİZ GENÇLERİ, BİZLERDE ORMANLARI YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Son Güncelleme :

01 Şubat 2020 - 16:53

121 views

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı tarafından makamından karşılanan Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu ve Amasya Orman İşletme Müdürü Uğur Tamer Çelik bir süre sohbet ve istişarede bulundular.
Bölge Müdürü Oflu, İçinde bulunduğumuz yüzyılın en önemli konusunun değişim olduğunu ve günümüz dünyasının yönünü değişime öncülük edenlerin belirlediğini belirterek, doğduğu günden itibaren içinde bulunduğu dünyayı tanıma, öğrenme ve anlamlandırma uğraşı içerisinde olan çocuklarımızın üniversite hayatına başladığı günden itibaren bir disiplin içerisinde belli bir konuda bilgi ve beceri kazandırılarak, geleceğe yön verecek bireyler olarak gelişim göstermesinin hedeflendiğini, bu bilinçle büyüyerek gelişen bireylerin ise çevreye karşı duyarlı, topluma karşı sorumluluk üstlendiğini ve bu sorumluluğun yansımalarını da bölgede yürütülen fidan dikim etkinliklerine, eğitim kurumları tarafından gösterilen ilgiyi gözlemlemekte ve mutlu olmaktayız.
Üniversitelerimiz ülkemizin geleceğine yön verecek gençleri, bizlerde sağlıklı genç ve sürdürebilir ormanları yetiştirmek için çalışmaktayız.
Birlikte fidan dikim etkinlikleri gerçekleştirecek, orman varlığımızı koruyacak, her nerede olursak olalım bu konuda farkındalık oluşturacağız. Birlikte daha yeşil bir bölge daha yeşil bir ülke oluşturacağız dedi.
Yapılan sohbet ve istişarelerin ardından Bölge Müdürü Halil Oflu, Orman Bölge Müdürlüğü çalışma sahalarındaki Tıbbi Aromatik bitkilerden elde edilen bitki çaylarının içinde bulunduğu paketi Prof. Dr. Süleyman Elmacı’ya takdim etti.
Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı ve Bölge Müdürü Halil Oflu birbirlerine başarı dilek ve temennilerinde bulunarak ziyareti sonlandırdılar

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.