ÜÇOK, “BÜYÜKLERİMİZ BİZİM BAŞ TACIMIZDIR” - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 13:51

ÜÇOK, “BÜYÜKLERİMİZ BİZİM BAŞ TACIMIZDIR”

ÜÇOK, “BÜYÜKLERİMİZ BİZİM BAŞ TACIMIZDIR”
Son Güncelleme :

02 Ekim 2019 - 8:45

285 views

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü münasebetiyle Hacı Muammer Koca Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılarak büyüklerimiz bizim baş tacımızdır dedi.
Hacı Muammer Koca Huzurevi Müdürlüğü tarafından Bir Eylül restoranda düzenlenen kahvaltı programına Belediye Başkanı Fatih Üçok’un yanı sıra İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ve ilçe protokolü katıldı.
Huzurevi sakini büyükler ile ilgilenerek sohbet edip taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Fatih Üçok, “Kıymetli büyüklerimiz ile aynı sofranın etrafında ekmeği paylaşmak benim için bir şeref ve onurdur. Bilirsiniz bizim töremizde ekmek ve tuz hakkı vardır. Ekmek ve tuz hakkı unutulmaz. Onun için aynı masanın etrafında sizlerle bir araya gelebilmek hakikaten bizi çok mutlu etti. İnşallah nice programlarda sizlerle birlikte olmayı arzu ediyoruz. Bu vesile ile Cenabı Allah hepinize sağlık sıhhat ve afiyet nasip etsin hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum.” Dedi.
Program Belediye Başkanı Üçok’un Huzurevi sakini büyüklere gül dağıtması ve hatıra fotoğrafı çekinmesiyle son buldu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.