Türkiye’nin dört bir yanından 500’den fazla modifiyeli araç Amasya Çelebi Mehmet Meydanında bir araya geldi - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

25 Nisan 2024 - 03:00

Türkiye’nin dört bir yanından 500’den fazla modifiyeli araç Amasya Çelebi Mehmet Meydanında bir araya geldi

Türkiye’nin dört bir yanından 500’den fazla modifiyeli araç Amasya Çelebi Mehmet Meydanında bir araya geldi
Son Güncelleme :

03 Temmuz 2018 - 11:54

447 views

Türkiye’nin dört bir yanından 500’den fazla modifiyeli araç Amasya Çelebi Mehmet Meydanında bir araya geldi.

Amasya Tuning Kulüp tarafından düzenlenen Modifiye festivali güzellik yarışmasında 500’den fazla modifiyeli araç hünerlerini sergiledi.

Vatandaşlar da yarışmaya yoğun ilgi gösterdi.  Meydanda sergilenen Ferrari’ye de vatandaşlar oldukça yoğun ilgi gösterdi, bol bol fotoğraf çektirdi.

Amasya belediye Başkanı Cafer Özdemir de Ferrari’ye binerek, denemeyi ihmal etmedi. Modifiyeli araçlar bulunan ses sistemleri de sergilendi.

Tüm araç sahiplerini bu güzel şova dönüştüren, bu güzel estetiğe dönüştüren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, hayal güçlerini tebrik ediyorum diyen Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir: “bu güzellik, tüm dünya tüm şehirlerin en büyük problemi olan trafik problemini de aksatmayacak, orada ki kurallara uyacak şekilde de bunu yürütmemiz lazım. Çünkü bu şehirde yaşayan diğer insanlara da saygı göstereceğiz ama bu ince ruhlu olan insanların bu güzel araçlara adeta yeni bir hayat katan arkadaşlarımızın o sosyal hayatta ki diğer insanların değerlerine saygı duyacaklarına inanıyorum. Bu kadar coşkulu, bu kadar kalabalık, bu kadar güzel bir ortamda bu işin yapılması ilimizin adına bizleri çok heyecanlandırdı. Emeği geçen bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Kortej geçişinin ardından araçlar puanlandı. Puanlamaların ardından Festivalin en güzel arabası Sarı Suzuki oldu. Bolu’dan festivale katılan Büşra Bilgin’e Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir plaket takdim ederek, kendisini kutladı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.