“TÜRK KIZILAY’I MAZLUM VE KİMSESİZLERİN UMUDUDUR”Amasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:34

“TÜRK KIZILAY’I MAZLUM VE KİMSESİZLERİN UMUDUDUR”

“TÜRK KIZILAY’I MAZLUM VE KİMSESİZLERİN UMUDUDUR”
Son Güncelleme :

09 Aralık 2019 - 16:28

152 views

Amasya Kızılay Şube Başkanı Mahmut Albayrak, Türk Kızılayı olarak Mazlum ve kimsesizlerin umudu oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz dedi.
Türk Kızılay’ı Amasya Şubesi yönetim kurulu üyeleri yemekte bir araya gelerek faaliyet ve çalışmalarını değerlendirdi. Düzenlenen toplantıya Amasya Kızılay Şube Başkanı Mahmut Albayrak, Yönetim Kurulu, Kadın Kolları Yönetimi, Genç Kızılay Yönetimi, Suluova Koordinatör ve temsilcileri, Merzifon Koordinatör ve temsilcileri katıldı.
Amasya Kızılay Şube Başkanı Mahmut Albayrak toplantıda yaptığı konuşmada;”Yardımlaşma ve dayanışmanın, hayırda yarışmanın, derdi olanla dertlenmenin, mazlum ve kimsesizlerin umudu, Milletimizin merhamet eli Türk Kızılay’ı ailesi olarak Kıymetli Basın Mensupları, hepiniz hoş geldiniz. Türk Kızılay Amasya Şubesi Yönetimine geldiğimiz Mart 2019’dan bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında Siz basın mensuplarını ve Kıymetli Amasyalı hemşerilerimizi bilgilendirmek, yapılan çalışma ve faaliyetleri değerlendirmek üzere bu toplantıyı düzenlemekteyiz. Bu vesile ile bir araya gelmekten ve sizleri aramızda görmekten mutluluk duymaktayız. Öncelikle bugüne kadar Amasya Kızılay Şubesinde Emeği geçen önceki bütün yönetim Üyeleri, Gönüllü ve Bağışçılarımıza Teşekkür eder Hayatta olanlara sağlık ve huzur, vefat edenlere Rahmet dileriz. Türk Kızılay Amasya Şubesinin kuruluşundan bugüne kadar 14. Başkanı olarak daha önce merkez Yavuz Selim Meydanında bulunan Gümüşlü Mahallesi Gümüşlü Camii Altındaki yerimizden sonra ( Hala irtibat ofisi olarak kullanılmakta olup ) , Üçler Mahallesi Kocur pehlivan Sokak No:73 de Müze Arkasında Şube ve Yardım Deposu ile Hizmetlerimizi yerine getirmekteyiz. İlimiz Merkez’de Kızılay Şube olarak Suluova ve Merzifon da ise Temsilcilik olarak faaliyette bulunmakta olup, Taşova, Gümüşhacıköy, Hamamözü ve Göynücek ilçelerinde Kızılay Şube ve Temsilcilikleri bulunmamaktadır dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.