TEKNİK BİLİMLER MYO’DA DEVİR TESLİM TÖRENİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 15:50

TEKNİK BİLİMLER MYO’DA DEVİR TESLİM TÖRENİ

TEKNİK BİLİMLER MYO’DA DEVİR TESLİM TÖRENİ
Son Güncelleme :

15 Ekim 2019 - 12:47

313 views

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren Prof. Dr. Hasan Tanak görevi Doç. Dr. Ergül Türkmen’e devretti. Teknik Bilimler MYO’da gerçekleştirilen devir teslim törenine Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Halil Apaydın ve Prof. Dr. Prof. Dr. Recep Kürkçü’nün yanı sıra üniversitemiz yönetimi, akademik ve idari personeli katıldı.
Teknik Bilimler MYO Müdürlüğünü yürüten Tanak; “Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı başta olmak üzere özverili şekilde birlikte çalışma fırsatı bulduğu akademik ve idari personele teşekkür ederek, göreve atanan Türkmen’e başarılar dilerim” dedi.
Yeni Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Ergül Türkmen ise Prof. Dr. Hasan Tanak’ın tecrübeleriyle yüksekokula çok şey kattığını kaydederek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Üç yıldır Teknik Bilimler MYO Müdürlüğünü yürüten Tanak’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Kürkçü; Türkmen’e de yeni görevinde başarılar diledi.
Rektör Yardımcımız Halil Apaydın ise konuşmasında görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu ifade ederek Prof. Dr. Hasan Tanak’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken Doç. Dr. Ergül Türkmen’e ise yeni görevinde başarılar diledi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.