Peugeot'dan yeni nesil elektrikli SUV: Peugeot 2008 - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Mart 2024 - 11:01

Peugeot’dan yeni nesil elektrikli SUV: Peugeot 2008

Peugeot, otomotiv dünyasında tamamen yeni bir deneyim yaşamak isteyenler için yeni Peugeot SUV 2008’i sundu.

Peugeot’dan yeni nesil elektrikli SUV: Peugeot 2008
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2020 - 22:24

404 views

Peugeot açıklamasına göre, firma, otomotiv dünyasında tamamen yeni bir  deneyim yaşamak isteyenler için yeni SUV 2008’i sunuyor.

Yenilikçi ve heyecan verici bir otomobil deneyimi yaşatma vizyonuyla  hareket eden Peugeot, çok yönlü bir sürüş deneyimi için son derece modern bir  yorum getiriyor.

Yeni Peugeot SUV 2008, boyutlarıyla gerçek bir SUV duruşu ortaya  koyarken son derece güçlü ve özgün bir tasarım yaklaşımıyla dikkati çekiyor.

Peugeot’nun sahip olduğu bilgi birikiminden ve deneyimden sonuna kadar  yararlanan yeni nesil SUV, yeni nesil i-Cockpit 3D de dahil olmak üzere en  gelişmiş teknolojileri bünyesinde barındırıyor. Yenilikçi güç ve aktarma organlarıyla öne çıkan Peugeot SUV 2008,  kullanıcıya elektrikli, benzinli ve dizel olmak üzere her biri yüksek verimlilik  seviyesine sahip 3 farklı motor seçeneğinden birini seçme imkanı tanıyor.

Peugeot SUV 2008, şirketin geleceğe dair heyecan ve güven verici  vizyonunu yansıtmakla birlikte kullanıcılara ihtiyaç duydukları mobilite çözümünü  sağlıyor.

Yeni SUV ayrıca, Peugeot ürün gamını başarıya götüren değerleri  bünyesinde barındırmakla kalmıyor, tasarım, inovasyon ve teknoloji noktasında daha da ileriye taşıyor. 

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.