ÖĞRENCİLER YENİ DÖNEME YENİ BİNADA BAŞLADIAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 03:14

ÖĞRENCİLER YENİ DÖNEME YENİ BİNADA BAŞLADI

ÖĞRENCİLER YENİ DÖNEME YENİ BİNADA BAŞLADI
Son Güncelleme :

05 Şubat 2020 - 10:11

254 views

Suluova İlçe Kaymakamı Erdoğan KANYILMAZ, İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker KÖSTERELİOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet DAVU 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı 2. döneminin başlaması dolayısıyla yeni binası tamamlanarak hizmete açılan Suluova Mehmet Bilgili İlkokulunu ziyaret ettiler.
4 Şubat 2020 08:23 10MEHMET BİLGİLİ İLKOKULU YENİ DÖNEME YENİ BİNASINDA BAŞLADI
Okulda yapılan ilk Bayrak Töreninin ardından yeni okullarında eğitim görecek öğrencilere hitaben bir konuşma gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Doç.Dr. İlker KÖSTERELİOĞLU, 2023 vizyonu ışığı altında öğrencilerimizi yarınlara nitelikli ve kaliteli bireyler olarak yetiştirirken aynı
zamanda onlara gerekli sağlıklı ve modern binalarda eğitim görmelerini sağlayacak ortamları da sunabilmenin önemine vurgu yaparak; 20 derslikli Mehmet Bilgili İlkokulunun yeni sınıfları ve yeni yaşam alanları ile Suluova’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ders zilinin çalmasından sonra öğretmen ve öğrencilerle birlikte okula girerek incelemelerde bulunan İlçe Kaymakamı
Erdoğan KANYILMAZ, İl Milli Eğitim Müdürü Doç.Dr. İlker KÖSTERELİOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet DAVU,
Okul Müdürü Veysel BALCI’dan okulun fiziki durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
2019-2020 eğitim-öğretim yılı 2. döneminin tüm öğretmen ve öğrencilere hayırlı olmasını dileyen İlçe Kaymakamı Erdoğan KANYILMAZ, fiziki koşullardaki yenilenme ve iyileşmenin gerçek karşılığının eğitim kalitesindeki iyileşme ve başarıyla alınabileceğinin altını çizdi.Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Deprem Yönetmeliğine göre yapılan tahkik ve analizler sonucunda Mehmet Bilgili İlkokulu eski binası için yıkım kararı verildiğini hatırlatan İlçe Milli Eğitim Müdürü
Ahmet DAVU, deprem konusunda oldukça hassas hareket ettiklerini ifade ederek;
350 öğrencimize hizmet verecek bu güzel okulunun ilçemize kazandırılmasında üzerine düşen sorumluluğu yerine getiren herkese teşekkürlerini iletti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.