ÖĞRENCİLER ŞEHİT ÖĞRETMELER ANISINA FİDAN DİKTİAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:30

ÖĞRENCİLER ŞEHİT ÖĞRETMELER ANISINA FİDAN DİKTİ

ÖĞRENCİLER ŞEHİT ÖĞRETMELER ANISINA FİDAN DİKTİ
Son Güncelleme :

26 Kasım 2019 - 10:03

308 views

Öğrenciler Şehit öğretmeler anısına fidan dikti. -Suluova Şehit Yüzbaşı Alper Kalem Ortaokul öğrencileri “24 Kasım Öğretmenler Günü” etkinlikleri kapsamında, Şehit Öğretmenler anısına 600 adet fidanı toprakla buluşturarak can suyu verdiler.
Suluova Kılıçarslan Köyü Orman Arazisinde yapılan etkinlikte öğrencilerle fidan diken Okul Müdürü Osman Kılıç, Öğretmenlik gibi kutsal bir görevi icra ederken şehit olmuş tüm öğretmenlerimizi her zaman rahmet, saygı ve minnetle yad edeceklerini belirtti.
Okul Müdürü Osman Kılıç, okul olarak hem sonraki nesillere yeşil bir doğa bırakma hem de cennet vatanımızın bayrak yarışı için hizmet ederken şehit olmuş öğretmenlerimizin anısına 24 Kasım Öğretmenler Günü Haftasında özel bir etkinlik gerçekleştirebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Belirli zaman aralıklarıyla fidan dikilen alanı ziyaret ederek fidanların bakımı da takip edeceklerini söyleyen Osman Kılıç, ileride bu fidanların altında öğrencileriyle birlikte oturup piknik yapmanın ve kitap okumanın en büyük istekleri olduğunu söyledi.
Güvenlik güçlerinden sonra en fazla şehidin Milli Eğitim camiasından verildiğine dikkat çeken İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu ise, hain insanların ve örgütlerin, güvenlik güçlerimiz kadar Milli Eğitim teşkilatımızı da hedef aldıklarını hatırlatarak; öğretmenlerin yaptıkları işin ne kadar önemli ve kıymetli olduğunu söyledi.
Görevi başında şehit olmuş eğitimciler olmak üzere ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize rahmet ve mağrifet dileyen Ahmet Davu, Şehit Yüzbaşı Alper Kalem Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerini bu anlamlı ve örnek çalışmalarından dolayı tebrik ederek; katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.