MÜDÜR KÖSTERİLİOĞLU, OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDUAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 03:10

MÜDÜR KÖSTERİLİOĞLU, OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

MÜDÜR KÖSTERİLİOĞLU, OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Son Güncelleme :

17 Aralık 2019 - 9:41

278 views

Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu Suluova Çeltek Madeni Ortaokulu’nu ziyaret ederek okulda yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri ve çalışmalar ile ilgili Okul Müdürü Serkan Günaydın’dan bilgi aldı.
Öğretmenlerle Öğretmenler Odasında bir süre sohbet eden Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu; Milli Eğitim Bakanlığının hazırladığı 2023 Vizyon Belgesi çerçevesinde öngörülen çalışma ve hedeflere değinerek; idareci ve öğretmenlerden bu konuda beklentilerini ifade etti.
Ülkemizin hedeflediği aydınlık yarınlara ulaşması ve dünyada söz sahibi olmasında öğretmenlerimizin ellerinde şekillenen öğrencilerimizin büyük rolü ve katkısı olacağına değinen Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu, fırsat buldukça okul ziyaretlerinde bulunduğunu, öğretmen ve öğrencilerle aynı havayı teneffüs ettiğini belirterek; yapılacak her güzel çalışmada imkanlar dahilinde öğretmenlerimizin destekçisi olacağına ve yanlarında yer alacağına vurgu yaptı.
Sınıfları dolaşarak öğrencilerle de yakından ilgilenen Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu, öğrencilerden gösterdikleri çabaların, harcamış oldukları emeklerin hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini bilmelerini isteyerek; Onlara derslerinin yanında sanatsal, sportif ve kültürel etkinliklere zaman ayırmaları tavsiyesinde bulundu.
3-A Sınıfında oluşturulan zeka oyunları köşesinde öğrencilerle birlikte oyun oynayan ve “Kitabımı okuyorum, tavuğumu besliyorum ” köşesinde ise kitap okuyan öğrencilerin keselerine mısır taneleri bırakan Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu, ayrıca 12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftası nedeniyle kurulan tezgahtaki sembolik sebze ve meyveleri inceleyerek; öğrencilerimizin küçük yaşlardan itibaren gıdadan sanayiye her alanda yerli üretime sahip çıkma ve tüketme konusunda bir alışkanlık kazanabilmelerinin önemine dikkat çekti.
Ziyaretlerinin denetim amaçlı olmadığının altını çizen ve programı elverdiği ölçüde Amasya’da görev yapan bütün öğretmenlerle bir araya gelmek arzusunda olduğunu söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu, idareci, öğretmen ve öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak ilçemizden ayrıldı.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.