MİNİKLERDEN ASKERLERİMİZE BÜYÜK DESTEK - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 19:27

MİNİKLERDEN ASKERLERİMİZE BÜYÜK DESTEK

MİNİKLERDEN ASKERLERİMİZE BÜYÜK DESTEK
Son Güncelleme :

14 Ekim 2019 - 18:42

146 views

Zübeyde Hanım Üçler İlkokulu öğrencileri Barış Pınarı Harekatına destek için okul bahçesinde program düzenledi.

Program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Okul Müdürü Hasan Hüseyin Aktaş, “Barış Pınarı Harekatını tam destek amaçlı olarak okulumuz bir program düzenlemiştir. Evlatlarımızı barış pınarı harekatına yolladık. Gidemeyenler, geride kalanlar, gitmediklerini sanmasınlar. Hepimiz onlarla birlikte onların yanında, cephenin gerisindeyiz. Yaptığımız işler, aldığımız kararlarla, ürettiklerimizle, çocuklara öğrettiklerimizle, birlik oluşumuzla, dik duruşumuzla, vazifemize ve ülkemize sarılışımızla, dualarımızla, Atatürk’ün ‘Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.’ sözüne riayet edişimizle, birbirimize olan anlayışımız ve saygımızla, hepimiz cephedeyiz. Askerimizin gözlerine bakarken alnımızın ak olması lazım. Günümüzü, bunun farkında olarak yaşamamızı temenni ediyorum. Terör örgütlerinin belinin kırılması Türkiye’yi kuşatma ve kundaklama mihraklarının oyunlarının bozulması bir mecburiyettir. İşte bu amaçla başlatılan barış pınarı harekatını yürekten destekliyoruz.” dedi.

Öğrenciler, Mehmetçiğe destek ve moral vermek için Bayrak şiirini okudu, asker selamı verdi, kendi yazdıkları mektupları ve plevne marşını okudu.

4. sınıf öğrencisi Muhsin Şinasi Köse, “Ülkemiz barışa kavuşsun, İnşallah Teröristlerden ayırırız Suriye’yi. Ülkemiz büyüsün çok güçlü bir ülke olsun diyorum”

Öğrencilerden Nisa Nehir Kılıç ise, “onlara güveniyoruz, şehitlerimizin de mezarları nur olsun cennet içinde yatsınlar. Onları çok seviyoruz, inşallah gittikleri gibi de dönerler.” Diye konuştu.

Öğrenciler, okul bahçesinde ay yıldız koreografisi yaparak Mehmetçiğe destek verdi

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.