KÖY YOLLARI ASFALTLANDI - Amasya Gazetesi Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:36

KÖY YOLLARI ASFALTLANDI

KÖY YOLLARI ASFALTLANDI
Son Güncelleme :

01 Ekim 2019 - 17:09

419 views

Valiliğimiz İl Özel İdaresi ekiplerince devam eden Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt çalışmalarında yılsonu hedefi olan 74.4 kilometrenin 44 kilometrelik bölümü asfaltlandı. Programdaki 64.9 kilometrelik sathi kaplama çalışmasında hedeflere ulaşıldı. Çalışmalarda Eylül ayı sonu itibariyle toplam 108,9 km köy yolu asfaltlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.
Amasya İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü 2019 yılı yatırım programı kapsamında yürütülen projeler ile hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Yıpranan ve ulaşımı zorlaştıran köy yollarımız yenilenerek hem vatandaşlarımızın güvenli yolculuk yapmaları sağlanırken hem de ulaşımdaki aksaklıkların önüne geçiliyor.
İl Özel İdaresi ve KÖYDES Projesi bütçesinden karşılanan asfalt kaplama çalışmaları kapsamında, 2019 yılı programında yer alan ve yılsonu hedefi 74,4 kilometre olarak programlanan Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt çalışmasının Eylül ayı sonu itibariyle 44 kilometresi bitirilirken kalan kısımlar için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Diğer taraftan sathi asfalt kaplama çalışmasında da 18,9 kilometresi KÖYDES projesinden olmak üzere 64,9 kilometre yol program dahilinde tamamlandı. Böylelikle toplam 108,9 kilometrelik köy yolu asfaltlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.