KIZILAY HAFTASINDAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 13:43

KIZILAY HAFTASINDAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

KIZILAY HAFTASINDAN KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
Son Güncelleme :

02 Kasım 2019 - 14:19

185 views

Amasya’nın Suluova İlçesinde Kızılay ile Şeker Ortaokulu ve Şeker İlkokulu işbirliğinde gerçekleştirilen ” Kızılay Haftasında Bir Hayat da Sen Kurtar ” projesi kapsamında, Şeker Ortaokulunda kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Kan bağışı ile hem kendi sağlığımızı koruyacağımızı hem de başka hayatları kurtarabileceğimizi söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, okullarımızın gerçekleştirdiği böylesine anlamlı sosyal sorumluluk çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunun altını çizen İlçe Milli Eğitim Müdürü Davu, öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızda kan bağışı bilinci ve duyarlılığını oluşturabilmenin önemine dikkat çekerek, bağış yapmanın hayati bir konu olduğunu ifade etti.
Milletimizin merhamet ve iyiliğini dünyaya ulaştıran, hiçbir ayrım yapmadan mazlumlara, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan Türk Kızılayı ile her zaman gurur duyduklarını belirten Davu, ayrıca tüm Kızılay çalışanlarının ve gönüllülerin 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftasını en kalbi duygularıyla kutlayarak, Şeker Ortaokulu ve Şeker İlkokulu idareci, öğretmen, öğrencileri ile Kızılay personeline ve bağışçılara teşekkürlerini iletti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.