KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NDEN AMASYA ÜNİVERSİTESİNE ZİYARETAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:08

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NDEN AMASYA ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NDEN AMASYA ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET
Son Güncelleme :

16 Kasım 2019 - 8:28

176 views

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ve Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı’yı makamında ziyaret etti.
Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı’nın misafiri olarak gelen Gazi Osman Paşa Üniversitesi Rektörü Bünyamin Şahin, Karabük Üniversitesi Rektörü Refik Polat ve Karabük Üniversitesi akademik, idari personeli ve senato üyelerinin katılımıyla gerçekleşen yemek sonrası, Amasya’nın tarihi ve kültürel zenginlikleri ile anılan turistik yerlerine gezi düzenlediler. Yoğun mesaisi sonrası geziye katılan Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, misafirleri, tarihi yalı boyu evleri ve kral kaya mezarlarının olduğu güzergahta Yeşilırmak nehri üzerinde tekne ile gezdirdi. Daha sonra su gösterisini müzik eşliğinde izleyen ve hatıra fotoğrafları çektiren akademik, idari personel ve senato üyeleri, buradan Başkan Sarı’nın çay sohbetine eşlik ettiler. Hoş bir sohbetin gerçekleştirildiği ve hatıra fotoğrafı çektirildi.
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat konuşmasında, bu güzel programdan çok memnun kaldıklarını söyledi. Polat, Amasya Üniversitesini Karabük’e davet ederek, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı’ya teşekkür etti.
Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı ise bu ziyaretten onur duyduklarını ve bu ziyaretten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Elmacı; Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat’a, Karabük Üniversitesi senatosuna, akademik ve idari personeline ve Gazi Osman Paşa Üniversitesi Rektörü Bünyamin Şahin’e teşekkür etti. Daha sonra misafirler Amasya’dan ayrıldılar..

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.