Amasya Gazetesi - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 22:16

KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Son Güncelleme :

22 Ocak 2020 - 10:28

159 views

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısı, Vali Dr. Osman Varol’un başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıda Vali Varol’un yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Erol Çelik, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız, daire amirleri ve diğer yetkililer yer aldı.
Kadına yönelik şiddetle mücadelede alınacak tedbirlere ilişkin İçişleri Bakanlığımızca yayımlayan ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Genelgesi’ kapsamında kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğini geliştirici hizmet içi eğitimler düzenlenmesine yönelik çalışmalar ile gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetlerin ele alındığı toplantıda ayrıca Kadın Acil Destek (KADES) uygulamasının vatandaşlarımıza duyurularak kullanımı konusunda bilgilendirmelerin sürdürülmesi de vurgulandı.
Toplantıda, 2019 yılında Valiliğimizin himayesinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün koordinesinde kurum ve kuruluşlarımızın işbirliğiyle uygulanan faaliyetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.