KADASTRO ŞUBE MÜDÜRÜ VEDA ETTİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

25 Nisan 2024 - 10:52

KADASTRO ŞUBE MÜDÜRÜ VEDA ETTİ

KADASTRO ŞUBE MÜDÜRÜ VEDA ETTİ
Son Güncelleme :

30 Nisan 2020 - 10:44

264 views

Kadastro Şube Müdürü Mesut Civcivoğlu Amasya Orman Bölge Müdürlüğü’ne veda etti.
Amasya Orman Bölge Müdürlüğünde 2012 yılı Haziran ayından bugüne Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Mesut Civcivoğlu Afyon Doğa Koruma Milli parklar 5. Bölge Müdürlüğüne Bölge Müdür Yardımcılığı görevine atanması dolayı, Gülcan Civcivoğlu ise Yangın Şube Müdürlüğünde Mühendis olarak görev yapmakta iken Afyon Karahisar Fidanlık Müdürlüğüne mühendis olarak atanmasından dolayı Amasya’ya veda ettiler.
Mesut ve Gülcan Civcivoğlu Bölge Müdürümüz Halil Oflu’yu ziyaret ederek; “Amasya’da görev yaptığımız dönem içerisinde ekip ruhu içerisinde güzel hizmetler gerçekleştirdik. Meslek hayatımızın doğasında olan görev değişikliği dolayısıyla, Amasya’ya veda ediyoruz. Bölge Müdürümüz Halil Oflu’nun nezdinde tüm çalışma arkadaşlarımıza dostluk ve arkadaşlıkları için teşekkür ediyoruz.” diyerek konuşmasını tamamladı.
Bölge Müdürü Halil Oflu; Her birimiz devraldığımız görevlerde bölgemize dolayısıyla ülkemize, güzel hizmetler vermek için çalışmaktayız. Afyon Doğa Koruma Milli parklar 5. Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcılığı görevine ataması yapılan Mesut Civcivoğlu’na, Afyon Fidanlık Müdürlüğüne mühendis olarak atanan Gülcan Civcivoğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevlerinin hayırlı, uğurlu olmasını ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
Kadastro Şube Müdürü Mesut Civcivoğlu, Kadastro Şube Müdürlüğü görevini, Şube Mühendisi Birol Yay’a (Vekaleten) devrederek Amasya Orman Bölge Müdürlüğüne veda etti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.