İL GENELİNDE BÜYÜK BAŞARI GÖSTERDİLER - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 15:32

İL GENELİNDE BÜYÜK BAŞARI GÖSTERDİLER

İL GENELİNDE BÜYÜK BAŞARI GÖSTERDİLER
Son Güncelleme :

15 Kasım 2019 - 16:39

124 views

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz bünyesindeki Çocuk Evlerinde kalan çocuklarımız ilimiz genelinde düzenlenen satranç turnuvasında büyük başarı gösterdi.
Yıldızlar Amasya (13-18 yaş) Satranç İl Birinciliği Yarışması Amasya Kutlubey Koleji Fen Lisesi’nde gerçekleştirildi. Farklı kategorilerde birçok katılımcının yer aldığı yarışmada Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evlerinde kalan çocuklarımızdan 2006 doğumlu sporcuların yarıştığı 14 yaş açık kategorisinde Emrullah Öz il ikincisi oldu. 2005 doğumlu sporcuların yarıştığı 15 yaş açık kategorisinde ise İbrahim Kaygısız il birincisi olarak Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Çocuklarımızın okul dışı zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri için bu tür etkinliklere katılım sağlandığını belirten İl Müdürü Ahmet Kırlangıç, gerekli eğitim ve fırsat verildiğinde ardından başarının geldiğini gördüklerini, kuruluşlarımızda kalan çocuklarımızı akademik olarak geliştirmenin yanında daha sosyal yetişmeleri için her zaman destek olmaya devam edeceklerini vurgulayarak çocuklarımızı kutlayıp kendilerini özveriyle turnuvaya hazırlayan öğretmen Yalçın Taş’a teşekkür etti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.