HAFIZLIK YARIŞMASINI BİRİNCİLİKLE ÖDÜLLENDİRİLDİAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 05:28

HAFIZLIK YARIŞMASINI BİRİNCİLİKLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

HAFIZLIK YARIŞMASINI BİRİNCİLİKLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
Son Güncelleme :

15 Ekim 2019 - 8:44

116 views

Vali Dr. Osman Varol, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de gerçekleştirilen Dünya Hafızlık Yarışmasında birincilik elde eden ilimiz Hattat Hamdullah İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Esad Gökçe’yi ödüllendirdi.
Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’de 46 ülkeden hafızların katılımıyla düzenlenen yarışmaya ülkemizi temsilen geçen yıl Diyarbakır’da gerçekleştirilen hafızlık yarışmasında Türkiye birincisi olan Hattat Hamdullah İmam Hatip Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Esad Gökçe katıldı. 13 yaşındaki Gökçe, hafızlığını örgün eğitimle birlikte hafızlık projesi kapsamında devam ettiği Şehit Alper Kalem Kur’an Kursunda tamamladı. Öğrencimiz Hafız Esad Gökçe, İl Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu ile birlikte katıldığı Zagreb’deki İslam Merkezi’nde yapılan yarışmada dünya birinciliği başarısını elde etti.
Öğrencimizi kutlayarak ödüllendirmesinin ardından başarılarının devamını dileyen Vali Varol, yetişmesinde emeği olan ailesini ve eğitimcileri de tebrik etti. Vali Varol, İl Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu ile İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu’nun da katıldığı ziyarette Hattat Hamdullah İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bilal Baysal ile Şehit Alper Kalem Kur’an Kursu yöneticisi Ahmet Niyazi Seven’e de plaket verdi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.