Fikret Yılmaz Suluova MEM’i Ziyaret Etti - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

16 Nisan 2024 - 22:25

Fikret Yılmaz Suluova MEM’i Ziyaret Etti

Fikret Yılmaz Suluova MEM’i Ziyaret Etti
Son Güncelleme :

18 Mart 2020 - 9:12

285 views

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Ve Rehberlik Daire Başkanı Fikret Yılmaz, Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.
Bir dizi inceleme ve program için Amasya’ya gelen Özel Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Fikret Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Acar ile birlikte Suluova Hacı Bayram Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret etti.
Öğretmenler Odasında Okul öğretmenleri ile tanışarak sohbet eden ve değerlendirmelerde bulunan Daire Başkanı Fikret Yılmaz, okullarda yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri ve çalışmalar ile ilgili Okul Müdürü İbrahim Ekim’den bilgi aldı.
Okuldaki atölye ve sınıfları da gezerek öğrencilerle yakından ilgilenen ve etkinliklerine katılan Daire Başkanı Fikret Yılmaz, her çocuğun farklı zamanlarda, sürelerde ve biçimlerde öğrendiğinin altını çizerek, bu sebeple her çocuğun ilgi, ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda hareket etmeleri ve farklılıkların zenginlik olduğu bilincini onlara kazandırmaya çalışmaları gerektiğini belirtti.
Milli Eğitim Bakanlığının özel eğitimde sunduğu hizmetin kalitesine ve erişilebilirliğine büyük önem verdiğini belirten Fikret Yılmaz, şu anda özel eğitim alan öğrencilerimizin staj yapabilmeleri ve mezun olduklarında istihdama katılımlarının artırılmasına yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini ifade ederek, Suluova Hacı Bayram Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi idareci ve öğretmenlerine çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.