EVDE KAL ÇAĞRISINA UYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 12:42

EVDE KAL ÇAĞRISINA UYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

EVDE KAL ÇAĞRISINA UYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Son Güncelleme :

15 Nisan 2020 - 13:05

227 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, ‘Evdekal’ çağrısına uyarak, sokağa çıkmayan vatandaşlarımıza, devlet büyüklerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın Evde Kal Türkiye çağrısına uyan Amasyalı hemşehrilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beye verdiğimiz sözü yerine getirmek amacıyla emin olun yatağımızda uyumuyoruz, görevimizin başındayız” dedi.
‘BUGÜNE KADAR TOPLAM 110 BİN MASKE DAĞITTIK’
Bugüne kadar toplamda 110 bin maske dağıttıklarını belirten Belediye Başkanı Sarı, ” Belediyemiz olarak bir milyon maske üretimi ile çıktığımız bu yolda dün itibariyle vatandaşlarımıza 100 bin maske dağıtmış olduk. Bugün dağıttığımız 10 bin maske ile toplamda vatandaşlarımıza 110 bin maske dağıtarak, kısa sürede halkımızın ihtiyacını büyük ölçüde karşıladığımızı düşünüyorum” diye konuştu.
‘ÜLKEMİZ ADINA DEVLET BÜYÜKLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Ülkenin sağlığı için gecesini gündüzüne katarak, özverili bir çalışma gerçekleştiren devlet büyüklerine teşekkür ettiğini söyleyen Sarı, açıklamasının devamında; “Önce bu virüsün geldiği günden bu yana özverili bir aile babası gibi davranan, vatandaşlarımızı bilgiden mahrum ve yoksun bırakmayan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza ve ailemizin içerisinden birisi gibi tavırlarıyla beraber mücadelesini sürdüren Sağlık Bakanımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sağlık Bakanımız, bu filmin kahramanları evde kal çağrısına uyanlar başlığıyla kendi hesabından attığı tweet ile Amasya’mızı başarılı iller arasında ilk sırada göstermiştir. Burada Amasya adına kendilerine şükranlarımızı ve dualarımızı gönderiyoruz. Cenabı Hak onlara güç ve kuvvet versin” diye konuştu.
‘BİZ İSTİKLAL MÜCADELESİNİ KAZANMIŞIZ BİR MİLLETİZ’
Vatandaşlarımızın bu süreçte biraz daha sabırlı olmaları gerektiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Sarı, “Virüs belasında kurtulmak için Amasya olarak üzerimize ne görev düşüyorsa, onu yapmak için her türlü mücadeleyi vereceğiz. Biz İstiklal Mücadelesini kazanmışız, bir milletiz. Bu virüs belasından hep birlikte kurtulacağımıza inanıyorum. Sağlığın için, çocukların için, torunların için, Evinde Kal Amasya’m diyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.