ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİN MİMARLARI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

25 Nisan 2024 - 23:53

ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİN MİMARLARI

ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİN MİMARLARI
Son Güncelleme :

14 Ekim 2019 - 13:13

147 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tiyatro ekibi tarafından sahnelenen “Keloğlan” adlı gösteriyi izledi.
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Keloğlan” adlı gösteriyi izledi. Amasya Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Amasyalı çocukların kendi tarihi kahramanları daha iyi öğrenmeleri ve tanımaları için, dünya ve Türk tarihinin ünlü kahramanı “keloğlan”ın anlatıldığı tiyatroda çocuklar eğlenceli dakikalar yaşadı.
Gösteri öncesi bir konuşma yapan Amasya Ülkü Ocakları Başkanı Recep Dip, “Ülkü Ocakları olarak çocuklarımızı geleceğimizin mimarları olarak görüyoruz. Tiyatrolarımızı yerli ve milli değerlerimizle donatarak sahneliyoruz. Çocuklarımıza özel kitaplar üreterek onlarla buluşturuyoruz. Bu fırsatları bizlere sağlayan Genel Başkanımız Sinan Ateş Beye, Ülkü Ocakları Genel Merkezi’ne, bize desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya ve bugün salona gelerek etkinliğimize katılan çocuklarımıza ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Sarı ise, Ülkü Ocakları’nın bir eğitim vakfı olduğunu belirterek, konuşmasında şunları söyledi; “Ülkü Ocaklarında yetişen çocuktan bu ülkeye zarar gelmez, Ülkü Ocaklarına giden genç bana göre çok şanslıdır. İddiayla ve inançla söylemek isterim ki; ülkü ocaklarından haydut çıkmaz, hain çıkmaz, haysiyetsiz çıkmaz, habis, harabi, hantal ve haşarı emeller çıkmaz, çıkmamış, çıkmayacaktır” dedi.
Tiyatro gösteriminin sonunda Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Çocuklara çikolata ikramında bulundu. “Keloğlan” gösterimini Başkan Sarı’nın yanı sıra, Başdanışman Ahmet Yenihan, MHP Amasya İl Genel Meclisi Grup Başkanı Mesut Ünal, Hukuk Danışmanı Umut Yolcu, çocuklar ve aileleri izledi

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.