“BİZ HER DAİM YANINIZDAYIZ VE TEK İŞİMİZ SİZE HİZMET ETMEKTİR”Amasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 02:25

“BİZ HER DAİM YANINIZDAYIZ VE TEK İŞİMİZ SİZE HİZMET ETMEKTİR”

“BİZ HER DAİM YANINIZDAYIZ VE TEK İŞİMİZ SİZE HİZMET ETMEKTİR”
Son Güncelleme :

06 Şubat 2020 - 10:40

236 views

Atandığı ilk günden itibaren makamında durmadan sürekli okullara ziyaretlerde bulunan Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu, 2019-2020 Eğitim-öğretim yılının 2. Döneminin başladığı bu günlerde öğretmen, öğrenci ve velilere sağlıklı, başarılı ve huzur dolu bir dönem geçirmeleri temennisinde bulundu.
Öğretmen, öğrenci velilere seslenen Kösterelioğlu yayınladığı mesajında; İki haftalık bir soluklanmanın ardından, yeni bir heyecan ve kararlılıkla eğitim camiası olarak ikinci yarıyıla hazır olarak başladık. Bu heyecan ve kararlılığı eğitim kadrolarımızda, öğrencilerimizde ve öğrenci velilerimizde dönem sonuna kadar görmeyi önemle ümit ediyoruz.
Bizler, büyük ve güçlü Türkiye’nin bir parçası olduğumuzu unutmadan, Bakanlığımızın eğitim vizyonu çerçevesinde, yerel değerlerimize saygılı, sorun çözmeye odaklı, istişareye dayalı bir yönetim sergileme gayreti içinde olacağız’dedi.
MEM Müdürü Kösterelioğlu mesajının devamınada;”Değerli Öğretmenler, Sevgili Çocuklar ve Saygıdeğer Veliler,
Yeni bir eğitim-öğretim dönemi başlıyor. Eğitime gönül veren herkesle beraber tarifi imkânsız bir heyecanın içindeyiz. Sevgi, umut ve işimizi en iyi şekilde yapma gayreti tüm eğitim-öğretim dönemi boyunca kılavuzumuz olsun.
Millî Eğitim Bakanlığı’nın dinamik ve özverili ailesi ülkemizin büyük hedeflerine ulaşma noktasında değişim ve dönüşümün lokomotifi konumundadır. Bu yüzden millî eğitim ailemizin her bir ferdi omuzlarında büyük sorumluluklar taşımaktadır. Milletimizin azim ve kararlılığı, bizlere duyulan güven, verilen destek en büyük güç kaynağımızdır.
Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Kıymetli Meslektaşlarım;
Sizler öğrencilerimizin hayat kapılarını açan anahtarlarsınız. Yavrularımıza siz rehberlik edecek, düşlediğimiz dünyaları inşa etmeleri için sizler onlara yardımcı olacaksınız. Sadece çocuklarımız değil, hepimiz sizlere emanetiz dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.