- % Amasya Gazetesi - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

25 Nisan 2024 - 08:50

BELEDİYE, VATANDAŞLARA GÜNDE 2 BİN RAMAZAN PİDESİ DAĞITIYOR

BELEDİYE, VATANDAŞLARA GÜNDE 2 BİN RAMAZAN PİDESİ DAĞITIYOR
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2020 - 11:50

340 views

Amasya Belediyesi, hayırsever iş adamalarının destekleri ile ramazan ayı boyunca evlerinde kalmaya devam eden vatandaşlara günlük 2 bin pide dağıtıyor.

Belediye ekipleri, hayırsever işadamlarının destekleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara ramazan pideleri ulaştırmaya başladı. Savadiye mahallesinde dağıtılan pide organizasyonuna katılan, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, koronavirüs Covid-19 salgını ile mücadele sürecinde hiç kimsenin mağdur olmaması için tüm imkanların seferber edildiğini söyledi.

Ramazanın paylaşma, dayanışma ve bölüşme ayı olduğunu belirten Başkan Sarı, “Ramazan, ekmeğinizi bölüşmektir, paylaşmaktır, gönüllerde birleşmektir. Biz de ramazanın fırsatlarından faydalanıyoruz. Milletimizin duasını almaya çalışıyoruz. Amasya’mızda her gün ayrı mahallemizde olmak üzere günde 2 bin pide dağıtılıyor” dedi.

Her sene ramazanın birinci gününden bayramın dördüncü gününe kadar şebeke suyunun ücretsiz verildiğini söyleyen Sarı, “Bu sene 45 gün boyunca suyu ücretsiz veriyoruz. Vatandaşımız için görev yapıyoruz. İmkanlarımız doğrultusunda onların yanındayız. Salgına karşı alınan tüm tedbirlere lütfen riayet edelim, mecbur kalmadıkça evlerimizden dışarı çıkmayalım” diye konuştu.

Mahalle muhtarı Mustafa Asarkaya ise Sarı’ya teşekkür ederek, “Bu sene koronavirüs sebebiyle Başkanımız yemek etkinliği yerine böyle bir etkinlik düzenledi. Çok teşekkür ederiz. Mahalleli çok mutlu oldu. Vatandaşlarımız ayrıca ramazan ayı boyunca şebeke suyunun ücretsiz olmasında dolayı çok memnun” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.