BELEDİYE EKİPLERİ, VİRÜS İLE MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYORAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 09:30

BELEDİYE EKİPLERİ, VİRÜS İLE MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

BELEDİYE EKİPLERİ, VİRÜS İLE MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR
Son Güncelleme :

30 Nisan 2020 - 10:24

255 views

Amasya Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı aldığı tedbirler kapsamında cadde ve sokakları yıkamaya devam ediyor.

Virüs salgınına karşı önlemlerin alınmaya başlandığı ilk günden bu yana vatandaşların sağlığını korumak amacıyla çok sayıda uygulamayı hayata geçiren Amasya Belediyesi büyük bir titizlikle sürdürdüğü temizlik çalışmalarını cadde ve sokakları yıkayarak ta devam ettiriyor. Şehrin her noktasını dezenfekte eden belediye ekipleri, mahalle sakinlerinin sağlığı için şehirüstü mahallesi torumtay sokakta bulunan kaldırım ve yolları yıkadı. Sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını da evlerine kadar ulaştıran ekipler, program dahilinde yürütülen çalışmaları 7 gün 24 saat sürdürmeye devam edecek. Mahalle sakinleri, virüs salgınına karşı insan sağlığını ön planda tutarak, hassasiyet gösteren ve çalışmaları yakından takip eden Başkan Sarı’ya teşekkür etti. Tedbirler kapsamında ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokakları özel içerikli dezenfektanlarla yıkanarak steril hale getiriliyor.

‘BİZİM İÇİN İNSAN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR’
Yaşanılan bu süreçte insan sağlığının her şeyden daha önce geldiğine vurgu yapan Başkanı Sarı, açıklamasında şunları kaydetti;

“Dünya genelinde birçok ülke ve millet bu salgınla mücadele ediyor. Koronavirüse karşı ülkemiz genelinde başlatılan tedbirleri kendi ilimizde de uygulamak üzere ilk günden itibaren çaba sarf ediyoruz. Gerek cadde ve kaldırımların köpüklü ve tazyikli suyla yıkanmasından, toplu kullanım alanlarının dezenfekte edilmesine kadar hassasiyetle önlemlerimizi alıyoruz. İlimiz genelinde cadde ve sokaklarda yıkama çalışmalarımıza aralıksız devam edilecek” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.