BAŞKAN SARI’NIN AMASYALILARA MASKE DESTEĞİ SÜRÜYORAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 15:28

BAŞKAN SARI’NIN AMASYALILARA MASKE DESTEĞİ SÜRÜYOR

BAŞKAN SARI’NIN AMASYALILARA MASKE DESTEĞİ SÜRÜYOR
Son Güncelleme :

21 Nisan 2020 - 11:28

240 views

Amasya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya maske desteğinden dolayı teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu.

Türkiye’de olduğu gibi Amasya’da da koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler devam ediyor. Halkın sağlığını korumak adına Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın öncülüğünde üretimine devam edilen bir milyon maskeden muhasebeciler ve mali müşavirlere de ulaştırılmak üzere maske temininde bulunan Başkan Sarı’yı misafir eden Oda Başkanı Asım Sözer ve yönetimi kendisine bu anlamlı desteğinden dolayı çiçek takdiminde bulundular.

Bu anlamlı desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya üyeler adına teşekkür ettiğini belirten Amasya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Asım Sözer, konuşmasında şunları kaydetti; “Başkanımız odamıza vermiş olduğu desteklerine bir yenisini daha ekledi. Meslektaşlarımızın çok zor şartlarda çalıştığı şu günlerde, onlarında virüs salgınından korunmaları için elinden gelen desteği bizlere sağlayan Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Sarı ise, “Bizleri burada misafir eden büyüklerimize ve Oda Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Biz bugün burada hem kendileri ile muhabbet ederken, hem de büyüklerimizin engin tecrübelerinden faydalanmış olduk. İdarecilik, işletmecilik ve hesap işleri noktasında şehrimizi tarayanlarla fikir alış verişi yaparak, şehrimizle alakalı yapılması gerekenleri ve kendilerinin görüşlerini aldık. Burada gördüğümüz muhabbet ve birliktelikten dolayı bizleri misafir eden haziruna teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ülke genelinde olduğu gibi Amasya’da da bir virüs belasının olduğunu söyleyen Başkan Sarı, konuşmasının devamında; “Bu süreci inşallah kısa sürede atlatacağımızı ümit ediyorum. Bu süreçte yapmamız gereken evimizde kalıp, kendimizi izole ederek, virüs salgınından korunmamız gerekiyor. Bizler sizler için sokaklardayız, lütfen sizler evinizde kalın.” Konuşmaların ardından Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Asım Sözer, bu zor süreçte kendilerine destek olan Başkan Sarı’ya üyeleri adına çiçek takdim etti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.