BAŞKAN SARI, KÖYLERE DE MASKE DAĞITTI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 17:47

BAŞKAN SARI, KÖYLERE DE MASKE DAĞITTI

BAŞKAN SARI, KÖYLERE DE MASKE DAĞITTI
Son Güncelleme :

24 Nisan 2020 - 10:14

257 views

Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın öncülüğünde bir milyon maske üretimi kapsamında, köylerde yaşayan vatandaşlara da ulaştırılıyor.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın öncülüğünde üretimi devam eden maskeler, şehir merkezinde olduğu gibi köylerde de vatandaşlara ulaştırılmaya devam ediliyor. Verdiği desteklerinden dolayı Başkan Sarı’yı belediyede ziyaret eden Amasya İl Genel Meclisi MHP Grup Başkanı Mesut Ünal ve Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Erhan Zengin, köy sakinleri adına kendisine teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Amasya İl Genel Meclisi MHP Grup Başkanı Mesut Ünal şunları kaydetti; “Başkanımız Mehmet Sarı beyin koronavirüs tedbirleri kapsamında ürettirdiği maskelerimizi, köylerimize ulaştırdık. Bu konuda emeği geçen başta Başkanımız Mehmet Sarı olmak üzere tüm personeline köy sakinlerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Erhan Zengin ise, “Belediye Başkanımız Mehmet Sarı abimin köylerimize dağıtılması için vermiş olduğu 20 bin maskeyi, Amasya İl Genel Meclisi MHP Grup Başkanı Mesut Ünal bey ile birlikte vatandaşlarımıza ulaştırdık. Başkanımıza Tüm Muhtarlar Derneği yönetimi olarak teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.