BAŞKAN SARI, ESNAF VE VATANDAŞLARA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTIAmasya Gazetesi

26 Nisan 2024 - 13:32

BAŞKAN SARI, ESNAF VE VATANDAŞLARA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI

BAŞKAN SARI, ESNAF VE VATANDAŞLARA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI
Son Güncelleme :

24 Nisan 2020 - 10:20

294 views

AMASYA Belediye Başkanı Mehmet Sarı, TBMM’nin kuruluşunun 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı.

Mustafa Kemal Paşa Caddesinde bulunan esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Sarı, burada esnaflara ve alışveriş yapan vatandaşlara 5 bin Türk bayrağı dağıttı. Sarı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için renkli bir etkinlik düzenlediklerini ve çocuklarımızın bayramını evlerinden de olsa en iyi şekilde kutlamaların sağlayacakları söyledi.

“AMASYA’YI BAYRAKLARLA DONATACAĞIZ”
Tüm çocukların, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı canı gönülden kutladığını belirten Başkan Sarı, şunları kaydetti:

“Bugün bu etkinliği çocuklarımızın yanında olduğumuzu, onların yalnız olmadığını göstermek için düzenledik. Cumhuriyet meşalesinin ilk yandığı şehir olan Amasya’da, o günleri hatırlatmamız gerekir, o günlerin mirasına sahip olduğumuzu göstermemiz gerekirdi. Bugün ve yarın Amasya’yı bayraklarla donatacağız, toplamda vatandaşlarımıza 5 bin adet bayrak dağıtıyoruz. Koronavirüs salgını nedeniyle buruk bir bayram yaşıyoruz ancak biz bu bayramı önlemler çerçevesinde en güzel şekilde kutlamayı planlıyoruz. Belediye bandomuz, şehrimizin her köşesinde vatandaşlarımıza konserler verecek, kahramanlık türkülerimizi ve marşlarımızı okuyacağız, Vatandaşlarımız evlerinin balkonlarından, pencerelerinden bu coşkuya ortak olacaklar. En son olarak evinde kal Amasya diyoruz.”

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.