AMASYA’DAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM ELİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 18:53

AMASYA’DAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM ELİ

AMASYA’DAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM ELİ
Son Güncelleme :

28 Ocak 2020 - 8:33

155 views

ELAZIĞ merkezli meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlar için Amasya’da toplanan sebze ve meyve, giysi ve ısınmak için battaniye ve ısıtıcı yüklü 3 TIR, dualarla bölgeye gönderildi.

Elazığ’da meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere İlimiz Valiliği, AFAD, Kızılay ve İlimiz Belediye Başkanlığı koordinesinde düzenlenen yardım kampanyasında toplanan 3 tır dualarla bölgeye uğurlandı.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, yaptığı açıklamada; “Bölgede ihtiyaç duyulan yardım malzemeleri kullanılmamış olmak kaydıyla kabul edilmiştir. Yardım malzemeleri kent meydanında kurulan çadırlarda toplanarak, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı. Sayın Celil İnce’nin organizasyonu ile hal esnafımız bir tır meyve ve sebze hazırlayarak, nakliyesi de dahil olmak üzere yardımda bulundu. İş adamlarımızdan Sayın Cemil Çelik, şahsı adına bir tır yardımda bulundu. Hemşehrilerimiz ise kullanılmamış malzemelerden oluşan bir tırı birlik ve dayanışmanın göstergesi olarak deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için hazırlamıştır. Gün dayanışma, kenetlenme günüdür. Gün birliğimizi, beraberliğimizi gösterme günüdür. Amasya’mız olarak bu acı hadiseye kayıtsız kalmadık. Üzerimize düşen her ne varsa hemşehrilerimiz ile birlikte sonuna kadar yerine getirdik. Toplanan tüm yardımlar için, emeği geçen herkese can-ı gönülden teşekkür ederiz” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.