AMASYA VALİSİ MUSTAFA MASATLI’NIN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Mart 2024 - 12:15

AMASYA VALİSİ MUSTAFA MASATLI’NIN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

AMASYA VALİSİ MUSTAFA MASATLI’NIN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Son Güncelleme :

10 Ocak 2023 - 11:41

228 views
İletişimin en güçlü kanallarından olan basın kuruluşları, toplumun gerçekleri öğrenmesi ve düşüncelerini duyurmasının etkili bir aracıdır.
Ulusal basınımızın yanında, Amasya’mızda ve bölgemizde yaşanan olaylar ve gelişmelerden bizlerin haberdar olmasını sağlayan yerel basınımız, her koşulda ve her şartta sorumluluk duygusu içerisinde, mesai mefhumu gözetmeksizin emeklerini ortaya koyarak, başarı ile görev yapmaktadırlar.
Doğru, ilkeli ve objektif görev anlayışıyla, her türlü sıkıntı ve zorluğa karşı büyük bir özveriyle mesleklerini icra eden gazeteci arkadaşlarımız, sahip oldukları bu sorumluluk ile İlimizin ve Ülkemizin, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için, olumlu rol üstlenmeye devam edecektir.
Bu düşüncelerle Amasya’mızda da bu anlayışla görev yapan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarken, ebediyete intikal etmiş basın emekçilerimizi de rahmetle yâd ediyor, basın mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarı dolu bir çalışma hayatı diliyorum

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.