Amasya Gazetesi Amasya Gazetesi % %Amasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:30

AMASYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN PROTOKOL İMZA PROGRAMI

AMASYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN PROTOKOL İMZA PROGRAMI
Son Güncelleme :

22 Ekim 2019 - 14:43

159 views

Amasya Üniversitesi Rektörlüğünde gerçekleştirilen Protokol imza programına, Tarım ve Orman Bakanlığı 11. Bölge Müdürü Hasan Terzioğlu, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Bölge Müdürlüğü Doğa Koruma ve Sulak Alanlar Şube Müdürü Fatih Bulut, Amasya İl Şube Müdürü Kemal Kartal, projede görev alacak olan öğretim görevlileri ile Amasya Şube Müdürlüğü teknik personeli katılım sağladı.
Protokol, Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü adına 11. Bölge Müdürü Hasan Terzioğlu ve Amasya Üniversitesi adına Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı tarafından imzalandı. Yapılan Protokol ile Amasya İli Biyolojik Çeşitlilik Envanteri izleme çalışmalarını Bölge Müdürlüğü adına Amasya İl Şube Müdürü Kemal Kartal, Amasya Üniversitesi adına “Damarlı Bitkiler” uzmanları Prof. Dr. Arzu Cansaran ile Doç. Dr. Cengiz Yıldırım ve “Çift Yaşarlar” uzmanı Prof. Dr. Şevket Kandemir’in yürüteceği belirtildi. 11. Bölge Müdürü Hasan Terzioğlu konuşmasında; Ülkemiz ve Amasya İlimizin biyolojik zenginliğinin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması için önem arz eden bu projeye karşılıksız destek veren Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı’ya ve bu protokolde görev alan akademik ve idari personele teşekkür ederim dedi.

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, bu protokolün Amasya’ya, ülkemize hayırlı olmasını dileyerek, protokolün önemli olduğunu ifade etti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.