Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanı Mustafa Akgül ve yönetimini makamında kabul etti. - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 00:40

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanı Mustafa Akgül ve yönetimini makamında kabul etti.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanı Mustafa Akgül ve yönetimini makamında kabul etti.
Son Güncelleme :

11 Mart 2023 - 12:17

321 views
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Ülkü Ocakları Amasya İl Başkanı Mustafa Akgül ve yönetimini makamında kabul etti.
Ocak Başkanı Akgül ve yönetimi Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya Amasya Ülkü Ocaklarına vermiş olduğu destek ve yardımlarından dolayı teşekkür etti.
Destekleri İçin Başkanımız Mehmet Sarı’ya Teşekkür Ediyorum
Kendilerine her konuda destek veren Başkan Sarı’ya Amasya’ya vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Akgül;” Amasya Ülkü Ocakları olarak Başkanımıza ne zaman istek ve taleplerimizi iletsek her zaman yanımızda olmuş çalışmalarımızda desteğini esirgememiştir. Başkanımız bugüne kadar hizmetlerinde ayrım gözetmeden, Amasya’mızda çalışmalarını sürdürmektedir. Başkanımızın gençliğe ne kadar önem verdiğini de yakından biliyoruz. Amasya gençliğine verdiğiniz destek ve ilgi içinde ayrıca çok teşekkür ediyorum. Her birimizin görevi neslimize sahip çıkmaktır. Şehrimizi imar ederken, neslimizi de asla ihmal etmiyorsunuz. Gençliğimizin ilgi duyduğu tüm alanlarda var olmayı, beklentilerine cevap vermeyi asla ihmal etmiyorsunuz. Bu bağlamda şahsım ve yönetim kurulu üyelerim ve gençlerimiz adına çalışmalarınız ve bizlere vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Her Zaman Kapımız Kendilerine Sonuna Kadar Açıktır
Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Amasya her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Amasya’mızı daha fazla geliştirmek ve kalkındırmak içinde sürekli sahadayız ve vatandaşlarımızla iç içeyiz. Gençlik hizmetlerimize büyük önem veriyoruz. Tabi bunun yanında bu kadim topraklarımızda yetişen her çocuğumuzun ve gencimizin kendi medeniyetini, tarihini, aslında bizi biz yapan tüm değerlerimizi öğrenmesi için çalışmaya devam ediyoruz. Tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetlerimizle gönüllere dokunmaya, yüreklerde yer edinmeye devam edeceğiz. Kimseyi ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden, herkesle el ele gönül gönüle çalışarak sürekli yenilik anlayışıyla hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Ülke ve millet olarak bizim en büyük güçlerimizden bir tanesi elbette gençliğimizdir. Bu nedenle gençliğimizi doğru bir şekilde yetiştirmemiz gerekmektedir. Bu alanda sorumluluk almaktan asla geri durmuyoruz.
Ben Amasya Ülkü Ocakları Başkanımıza ve yönetimine şahsıma göstermiş oldukları ilgi alaka, nezaket ve çalışmalarımıza vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman kapımız kendilerine sonuna kadar açıktır” dedi.
Ziyaret sonunda Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Akgül, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’ya “Şahadete Erenler Amasya” kitabını takdim etti.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.