AMASYA AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI AV. GALİP UZUN’UN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Mart 2024 - 08:29

AMASYA AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI AV. GALİP UZUN’UN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

AMASYA AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI AV. GALİP UZUN’UN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Son Güncelleme :

10 Ocak 2023 - 13:25

263 views
Demokrasinin gelişmesinde ve toplumsal bilincin oluşturulmasında değerli katkıları bulunan, önemli bir kamu görevini yerine getiren ve zaman mefhumu tanımadan büyük bir fedakârlıkla tüm enerjisini halkımızın doğru haber alması için harcayan basın emekçilerimizin bu gayretleri her türlü takdirin üzerindedir.
Gazetecilik mesleğini, ilkeleriyle kendilerine düstur edinmiş olan gazetecilerimiz, köklü gelenekleriyle, yeni teknolojiler, gelişen ve çeşitlenen iletişim kaynaklarıyla görevlerini ifa ederken aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle bir yandan toplumun sağlıklı işlemesine katkı sunmakta diğer yandan ise halkın talep ve beklentilerini en iyi şekilde yansıtarak kamusal bir görevi de yerine getirmektedirler.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Şehrimizde görev yapan gazetecilerimiz olmak üzere, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, şehit olan gazetecileri de rahmet ve saygıyla anıyorum.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.