AK Parti Amasya Merkez İlçe Başkanı Av.Galip Uzun’un “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Kutlama Mesajı - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Mart 2024 - 14:54

AK Parti Amasya Merkez İlçe Başkanı Av.Galip Uzun’un “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Kutlama Mesajı

AK Parti Amasya Merkez İlçe Başkanı Av.Galip Uzun’un “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Kutlama Mesajı
Son Güncelleme :

08 Mart 2023 - 13:35

200 views
Yaşamımız boyunca her anımızda varlıklarıyla gurur duyduğumuz, desteklerini bizden hiçbir vakit esirgemeyen, yüreğindeki sevgi ve şefkati bizlere karşılıksız veren, bizleri eğiten, yetiştiren her zaman diğer yarımız olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.
Kadına saygı, değerlerimizin, gelenek göreneklerimizin, tarihimizin, sosyal hayatımızın tabii bir sonucudur. Türk tarihinde kadın daima etkin ve önemli rol üstlenmiştir. Kurtuluş Savaşı’nda vatanın bağımsızlığı için cesurca cepheden cepheye koşan Türk kadını, Cumhuriyetimizin kuruluşundan sonra toplumsal hayatın her alanında yerini almıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle asrın felaketi olan Kahramanmaraş depreminde ebediyete irtihal eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diler; yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, üreten, eğiten, yetiştiren ve özverinin timsali olan başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere dünyayı sevgiyle dolduran tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.