“10.SOLUNUM ZİRVESİ”ne AMASYA EV SAHİPLİĞİ YAPIYORAmasya Gazetesi

24 Nisan 2024 - 00:42

“10.SOLUNUM ZİRVESİ”ne AMASYA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

“10.SOLUNUM ZİRVESİ”ne AMASYA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
Son Güncelleme :

04 Ekim 2019 - 9:48

375 views

Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “10. Solunum Zirvesi” için Amasya’ya gelen Kulak Burun Boğaz Uzman akademisyenleri ile yemekte bir araya geldi.

Bu yıl “10. Solunum Zirvesi”ne Amasya ev sahipliği yapıyor. Apple placce otelde gerçekleştirilecek ve 4 gün boyunca devam edecek olan kongreye Türkiye’nin değişik illerinden Kulak Burun Boğaz akademisyenlerinden oluşan 100 kişilik bir ekip iştirak etti. Grubu pirler parkında ağırlayan Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Burada yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Değerli hocalarımız ve akademisyenlerimizle sohbet ederken, Şehrimiz hakkındaki düşünceleriniz bizleri mutlu etmiştir. Bu anlamda sizler gibi dünyayı tanıyan ilmi ile amil olan büyüklerimiz, dostlarımızın sözleri bizler için altı çizilecek sözlerdir. Onun için bizi hem şahsınız, hem sözleriniz burada oluşunuz ziyadesi ile mutlu etmiştir. Tüm emeği geçen dostlarımıza, kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Nice organizasyonlarda burada buluşmak dileğiyle tekrar bir araya gelmek ümidiyle diyor, Hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Daha sonra söz alan Solunum Zirvesi organizatörü ve Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemal Cingi ise, “Birçok yerde toplantılar gerçekleştirdik. Bugün de burada 10. “Solunum Zirvesi” için Amasya’da bir araya geldik. Solunum zirvesi hem egzersiz yapılan, Hem egzersizlerin göğüs ve kulak burun boğaz ile ilgili etkilerini ortaya koyan ve çeşitli ilaçların bu fonksiyonlara etkilerini saptayan, bir toplantı zinciridir. Bu kez Amasya’dayız. 100 kulak burun boğaz ve göğüs hastalıkları ekibi bizimle, Amasya’da hem üniversitenin, hem Belediyenin, hem de Valiliğin ev sahipliği bizleri çok duygulandırdı. Bu anlamda desteklerini esirgemedikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.